Stretli ste sa niekedy s tým, že ste stretli na ulici či inde v meste človeka, ktorý bol až extrémne popudlivý či agresívny, a svoju zlosť si vybíjal napríklad demolovaním odpadkových košov alebo pouličného osvetlenia? Áno, je to prejav vandalizmu, ale mali by sme pátrať po príčine, prečo k tomu dochádza. Taký človek je totiž vo vnútri svojej duše nešťastný, frustrovaný, nespokojný a zmietaný akýmisi ovládacími programami.

dievčenský zadok

Ak budete takého jedinca perzekuovať, zatvárať do väzenia alebo do psychiatrickej liečebne, nič sa tým nevyrieši, ba práve naopak. Taký človek by mal mať príležitosť dostať naopak viac lásky, pochopenia, empatie a možnosť odblokovania vnútorných problémov. Potrebuje niekoho, kto sa mu bude venovať a upokojí ho a tiež mu ponúkne lepší zmysel života. Môže sa to zdať naivné, ale láska je všemocná a lieči každého, kto má záujem. Súčasťou lásky môžu byť aj dobre vykonávané tantra masáže, ktoré upokojujú vystresovaných mužov a dávajú im pocit, že o nich niekto stojí, a že sa o nich aj niekto stará.

tantra masérka

Ľudia by sa mali v prvom rade viac zaujímať jeden o druhého a ponúkať im okrem materiálneho zabezpečenia aj nežnosti. Ľuďom všeobecne v dnešnej spoločnosti chýba viac dotykov, pohladenia a objímania. Keď si s niekým podáte ruku, je to len gesto, ale keď sa objímete, začnete sa maznať, hladkať a láskať na rôznych častiach tela, aj keď to nemusí mať priamo sexuálny podtext, získate oveľa viac, než si myslíte.

K zmierneniu a niekedy aj k úplnému odstráneniu agresivity a podobných prejavov správania môže prispieť aj spomínaná tantra. Vzájomnými dotykmi, maznaním a prítulnosťou si uvedomíme, aký má život vlastne zmysel, a že oveľa cennejšie je mať niekoho rád, mať niekoho nablízku, a vymieňať si spolu svoje túžby a priania. S tantra masérkou Magic Tantra vás bude život viac baviť a začnete si tiež viac vážiť celkom obyčajné veci. A čo je zo všetkého najdôležitejšie – tantra vás učí milovať https://www.ticketportal.sk/Event/FRIDA_Malovat_a_milovat samých seba. Toto býva najväčší problém u frustrovaných ľudí, ktorí sa domnievajú, že musia stále niekomu pomáhať, ale na úkor vlastného šťastia – toto potom nie je pomoc, ale otroctvo.